Zomeravond concert Heerde

Op donderdagavond 9 juli 2015 organiseert het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina uit Heerde een Zomeravondconcert in het centrum van Heerde. Het is het eerste evenement van Wilhelmina op het totaal vernieuwde Dorpsplein in Heerde.

Speciaal voor deze gelegenheid zijn de terrassen in het Heerder centrum  geopend, zodat het aanwezige publiek hierop kan plaatsnemen en onderwijl lekker kan kijken en luisteren naar de verschillende optredens.

Alle onderdelen van Wilhelmina nemen deel aan het Zomeravondconcert. De slagwerkgroep, de Percussiongroep Heerde, onder leiding van instructeur Henry Scholten en het B-orkest onder leiding van dirigent Rolf Dekker beginnen. Vervolgens is het beurt aan het A-orkest onder leiding van dirigent Silva Soepboer, waarna met een gezamenlijk optreden van alle onderdelen het Zomeravondconcert wordt afgesloten. Op het programma staan bekende populaire en lekker in het gehoor liggende muziekwerken.

Voor Wilhelmina is het Zomeravondconcert één van de manieren de inwoners en ondernemers te danken voor de (financiële) steun en betrokkenheid. Voor degenen die Wilhelmina nog niet of wat minder goed kennen is het natuurlijk ook een mooie gelegenheid om eens nader kennis te komen maken.

Het Zomeravondconcert op 9 juli 2015 begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Bij slecht weer komt het te vervallen.

Zomeravond concert Heerde Dorpsplein