Voorjaarsconcert Wilhelmina

Alle onderdelen van het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina uit Heerde presenteren zich traditiegetrouw tijdens het Voorjaarsconcert. Dit jaar is dat op zaterdagavond 15 maart in de aula van De Noordgouw aan de Eperweg 34A te Heerde.

Het programma kent, zoals altijd, voor elk wat wils. Deze avond is uitermate geschikt voor de supporters, de (groot)ouders, vrienden en bekenden, etc. van de muzikanten en andere belangstellenden.

Dit jaar is gekozen voor het thema “Musicals”, dus met veel bekende musicalmuziek. Na de opening volgt het optreden van de Slagwerk Kids Club en de Percussion Groep Heerde, beide onder leiding van  instructeur Henry Scholten. Ook de allerjongste muziekleerlingen en muzikanten van het B- en C-orkest van Wilhelmina, onder leiding van dirigent Ymkje Hellinga, komen voor de pauze aan de beurt. Zij zullen met een leuk programma het publiek laten horen welke muzikale vorderingen zij inmiddels hebben gemaakt.

Na de pauze volgt eerst een gezamenlijk optreden van het A, B- en C-orkest onder leiding van dirigent Silva Soepboer. Hierna zal het A-orkest een gevarieerd en aantrekkelijk muzikaal programma, bestaande uit diverse musicalwerken, ten gehore brengen.

Het Voorjaarsconcert vindt plaats op zaterdagavond 15 maart 2014 in de aula van het Christelijk College De Noordgouw aan de Eperweg 34A te Heerde. Het concert begint om 19.30 uur (de zaal open om 19.00 uur) en de entreeprijs bedraagt € 5,– per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hebben vrij toegang, evenals  de donateurs en de Club van 100-leden van Wilhelmina op vertoon van hun kaart.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Koninklijke Van der Most B.V. Van Aarst Bang & Olufsen en Bloemsierkunst De Groot in Heerde, en Restaurant ’t Soerel in Epe.

Datum: 15 maart 2014
Aanvang: 19:30 uur, zaal open vanaf 19:00 uur
Locatie: Cristelijk College de Noordgouw, Eperweg 34a te Heerde
Entree: € 5,– per persoon. Donateurs en Club van 100-leden gratis toegang.