Vacature nieuwe dirigent

Door 1 oktober, 2019A orkest, Nieuws, Wilhelmina

Het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina uit Heerde bestaat uit een orkest en een percussie groep. Het orkest heeft 46 leden en komt uit in de 1e divisie fanfare. De wekelijkse repetitie is op donderdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in de prachtige theaterzaal van De Heerd in Heerde. Voor het orkest zijn wij m.i.v. medio februari 2020 op zoek naar een

ENTHOUSIASTE DIRIGENT (m/v)

Profielschets

Je bent een positief ingestelde dirigent die in staat is jong en oud te motiveren en te enthousiasmeren door jouw heldere en gedreven uitleg van de te spelen muziek. Je beschikt over een gezonde dosis humor en hebt een heldere visie op het door ontwikkelen van het orkest.

Daarnaast heb je een afgeronde Hafa-Directie opleiding en beschik je over de capaciteiten een 1e divisie orkest muzikaal leiding te geven.

Je hebt een uitgesproken visie op de fanfaremuziek en –klank waardoor je het beste uit het orkest weet te halen. Je kennis van het fanfare repertoire is groot, waardoor het vinden van een passend muziekstuk voor jou geen enkel probleem is. In samenwerking met de muziekcommissie en de coördinator van het orkest ben je verantwoordelijk voor de programmering van alle concerten en andere optredens.

Je vindt het leuk nieuwe, verfrissende ideeën te bedenken en deze uit te voeren. Je hebt daarnaast een sterke verbondenheid met het jeugdbeleid en de jeugdopleiding binnen de vereniging en wilt graag betrokken zijn bij de ontwikkeling en uitvoering hiervan.

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden en past deze profielschets bij jou, stuur dan vóór 25 oktober a.s. jouw sollicitatiebrief, inclusief CV, per e-mail of per post naar: Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina, t.a.v. Jolanda Disselhorst, Griftstraat 8, 8181 VZ HEERDE of naar het e-mailadres info@wilhelmina-heerde.nl

Binnen drie weken na sluitingsdatum ontvangen alle kandidaten bericht. De gesprekken zullen worden gepland op maandag 18 november, dinsdag 19 november, maandag 25 november of dinsdag 26 november. Proefdirecties zullen plaatsvinden op donderdag 16 januari, donderdag 23 januari of donderdag 30 januari 2020.

Informatie

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze voorzitter, Henri Gelderman, 06-53900218. Meer informatie over de vereniging kun je vinden op www.wilhelmina-heerde.nl en op onze Instagram en Facebook-pagina.