Sponsoren Wilhelmina Heerde - Van der Most

Het familiebedrijf Koninklijke van der Most B.V., opgericht in 1904, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot één van de toonaangevende bedrijven in grafisch Nederland. Het succes is gebaseerd op de filosofie: “U, de klant, staat altijd centraal”.

Van deze filosofie zijn zowel onze leveranciers als onze ruim 200 medewerkers doordrongen. Zij stellen dan ook alles in het werk om deze filosofie uit te dragen. Dit heeft voor u als klant het voordeel dat wij alles in het werk stellen om in uw behoeftes te voorzien en uw wensen te vervullen. Zo kent Van der Most een hoge mate van flexibiliteit, is kwaliteit een tweede natuur en leveren wij de producten volgens afspraak af. Wij gaan zelfs zover dat wij complete informatiesystemen en software custom-made ontwikkelen om ook administratief een optimale service te kunnen garanderen.

Om onze filosofie voor u ten uitvoer te brengen, heeft Van der Most haar expertise ondergebracht in vier hoofd­activiteiten, te weten: drukkerij, enveloppen­fabriek, preposta­le verwerking en distributiecentrum. Door de samenwerking tussen de verschillende afdelingen binnen Van der Most heeft u maar één contactpersoon die al uw zaken behartigt. Dit voorkomt misverstanden en communicatiestoornissen. Tevens bespaart het u tijd en kosten.

Postadres:
Postbus 6
8180 AA Heerde

Bezoekadres:
Europaweg 7
8181 BG Heerde

Tel. 0578 – 69 9600
Fax. 0578 – 69 9666

Printshop Van der Most

Bonenburgerlaan 7a
8181 HA Heerde
Tel. 0578 – 69 96 69

Info@printshopvandermost.com
www.printshopvandermost.com