Rabobank Clubkas Campagne

Door 1 maart, 2016Wilhelmina
Rabobank Clubkas Campagne

Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina heeft zich ook dit jaar weer aangemeld voor deelname aan de Rabo Clubkas Campagne. Elk jaar stelt de Rabobank Noord Veluwe een bedrag ter beschikking dat verdeeld wordt op basis van het op de deelnemende verenigingen uitgebrachte aantal stemmen.

Hoe werkt deze campagne?

Elk lid van de Rabobank Noord Veluwe ontvangt binnenkort het stemformulier. In de periode van 1 tot en met 24 maart a.s. kunnen hiermee via de speciale website van de Rabobank twee stemmen worden uitgebracht op één of twee deelnemende verenigingen. Beide stemmen uitbrengen op Wilhelmina mag natuurlijk ook.

Instrumenten en uniformen

De afgelopen jaren heeft onze vereniging op die manier een mooie extra bijdrage ontvangen, die wij voor aanschaf en onderhoud van instrumentarium en uniformen prima kunnen gebruiken. Waar u vaak niet bij stil zult staan, is dat investeringen in uniformen en instrumentarium al gauw € 4.000 à  € 5.000 per lid bedragen.

Wilt u dat Wilhelmina tijdens Koningsdag of met Sinterklaas er netjes en verzorgd bijloopt op straat? Steun ons dan met uw stem.

Rabobank Clubkas Campagne