Oud papier Heerde

Iedere vrijdag en zaterdag zamelt Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina oud papier in op een vaste locatie aan de Veldweg in Heerde. De containers zijn geopend van 8:00 uur tot 18:00 uur. De inzameling van oud papier is een belangrijke inkomstenbron van onze vereniging en de opbrengst van het ingezamelde oud papier komt ten goede aan het instrumenten- en uniformen-fonds van Wilhelmina. Graag ontvangen wij op vrijdag of zaterdag uw papier. De papiercontainers zijn die dagen geopend en u kunt zelf uw papier in de container leggen. Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende;

 • Het oud papier zoveel mogelijk naar achteren (weg van de ingang) en zo hoog mogelijk stapelen.
 • S.v.p. geen andere spullen/materialen dan oud papier in de containers leggen.
  Wat is oud papier?
  Kranten, tijdschriften, reclamedrukwerk (zonder plastic hoesje), telefoongidsen, boeken en catalogi, kartonnen dozen, schrijf-, teken- en cadeaupapier, printjes en kopieerpapier, enveloppen (ook met venster), papieren zakken en draagtassen, golfkarton en kartonnen opvulling bij producten.
 • Meer informatie over wat precies oud papier is en juist niet, vindt u in de Scheidingswijzer.
 • Ter voorkoming van vervuiling door “zwerfpapier” en overlast voor de buurt en de gemeente Heerde, s.v.p. het oud papier niet buiten de container zetten.
 • Is het, om welke reden dan ook, niet mogelijk het oud papier in de container te zetten, neem dan s.v.p. het oud papier weer mee terug en probeer het op een ander moment nog eens.
 • Houdt de locatie altijd schoon en netjes!
 • Mocht u een volle container aantreffen, rommel rond de container of een calamiteit, neemt u dan contact op met Wilhelmina.

Waar?                parkeerterrein sportvelden aan de Veldweg in Heerde

Wanneer?          elke vrijdag en zaterdag tot 18.00 uur