Nieuwjaarsconcert Wilhelmina-Heerde met muziek en zang

Door 10 januari, 2023A orkest, Nieuws, Wilhelmina

Op donderdag 12 januari zal Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina, na een tussenstop van twee jaar, weer haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert geven. Aansluitend wordt u door de gemeente Heerde van harte uitgenodigd op haar nieuwjaarsreceptie.

Vanaf 20.00u zal het orkest diverse bekende (nieuwjaars)melodieën ten gehore brengen. Het programma bestaat uit traditionele nieuwjaarsconcert repertoire  tot een ludieke uitvoering van muziek van Elvis.

Daarnaast zal het orkest zangeres Annelie Franken begeleiden. Geen eerste samenwerking tussen Annelie en Wilhelmina, zij hebben vaker samengewerkt en dit resulteert in een mooie aanvulling van elkaar. Annelie is opgegroeid in Heerde en nu woonachtig in Zwolle. Ze treedt veel op bij musicalvoorstellingen en vormt een duo met Yko Hoekstra.

Samen met Wilhelmina zal Annelie o.a. het bekende lied Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij vertolken.

Wilhelmina viert in 2023 haar 125 jarig bestaan. Het nieuwjaarsconcert is tevens de aftrap van het jubileumjaar van de vereniging. Dit doet Wilhelmina door, samen met Annelie, het mooie lied Het Dorp van Wim Sonneveld ten gehore te brengen met een compilatie van foto’s van de geschiedenis van Wilhelmina.

We verwelkomen u graag tijdens het nieuwjaarsconcert op donderdag 12 januari om 20.00u in de theaterzaal van MFA de Heerd in Heerde.

Aansluitend zal de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Heerde plaatsvinden in de foyer van de Heerd.

De entree is gratis.