Nieuwe voorzitter Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina

Door 17 oktober, 2021A orkest, Nieuws

Na 12 jaar voorzitter te zijn geweest van Wilhelmina heeft Henri Gelderman afgelopen donderdag, tijdens de jaarlijkse ledenvergadering, de voorzittershamer doorgegeven aan Gerrit van Dijk.

Secretaris Jolanda Disselhorst heeft Henri met een prachtig passende speech bedankt voor zijn enorme toewijding voor en achter de schermen. We willen dit ook zeker niet onbenoemd laten, want wat heeft Henri zich ingezet voor de vereniging naast zijn al enorm drukke leven als ondernemer en familieman.

Jolanda haalde aan dat Henri in 2009 voorzitter is geworden in een voor de vereniging turbulente periode. Aan de hand van zijn eigenschappen passend bij zijn sterrenbeeld vertelde Jolanda over zijn kwaliteiten als voorzitter en mensen-mens en benoemde de verschillende gebeurtenissen van de afgelopen jaren.

Als afscheidscadeau ontving Henri een prachtig klinkende scheepstoeter met inscriptie voor op zijn zeilboot en werd hij compleet verrast met zijn benoeming tot erelid van de vereniging. Voor zijn vrouw Carla had Jolanda ook lovende woorden en de bijbehorende bos bloemen.

Vervolgens nam Gerrit van Dijk de voorzittershamer van Henri over en werd zijn eerste voorstel meteen unaniem aangenomen, namelijk een consumptie voor alle aanwezigen. We wensen Gerrit vanaf deze plaats veel succes en plezier met het uitvoeren van deze functie binnen de vereniging, waarbij we het volste vertrouwen hebben dat Gerrit dit met volle overgave voor de vereniging en haar leden zal uitvoeren.