Wilhelmina op het plein 
23 April 2022

Samen met: 
Gerben Tijssen
Wilhelminaband

Zaterdag 23 april heeft het publiek vanaf de terrassen in Heerde kunnen genieten van een geweldig Nederlandstalig muziekfestijn door Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina.

Het orkest o.l.v. Marten van der Wal bracht een afwisselend programma ten gehoor, wat door Ron Groothuis aan het publiek werd gepresenteerd. Tevens heeft Wilhelmina tijdens dit concert het nieuwe logo en de nieuwe kleding aan het Heerder publiek getoond.

De Heerder zanger en entertainer Gerben Tijssen verhoogde de sfeer op het dorpsplein met het meezingen van een aantal bekende nummers van toen en ook nu.

De Wilhelminaband o.l.v. Guido Cornet gaf samen met 1 van onze blokfluitleerlingen hun eerste optreden, wat super knap gedaan jongens! Ibe (trompet), Femke (trombone) Cynthia (trompet), Levi (bugel) en Nora (blokfluit) hebben zelfs een nummer samen met het orkest gespeeld en dat ging geweldig, het publiek genoot er zichtbaar van. We kijken er naar uit om meer van de Wilhelminaband te horen tijdens jullie optreden op het Heerdelijk Festival op 11 juni! Dit is, naast Koningsdag, meteen het eerstvolgende concert waar Wilhelmina jullie graag weer als publiek verwelkomd.

‘Wilhelmina op het plein’ is mede mogelijk gemaakt door de Ondernemersvereniging Heerde en het Ondernemersfonds Gemeente Heerde.