Night of the music
25 november 2023
Burgemeester Faberhal

Met medewerking van:
Leona Philippo
Gerben Tijssen
Suzanne en Esther
Popkoor Rock Oud Loud
Combo Burgerlijk

Na maanden van voorbereiding was het zaterdag 18 november eindelijk zover, Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina o.l.v. René Bos vierde haar 125 jarig jubileum. Met een non-stop avondvullend en zeer afwisselend programma werd de uitverkochte Burgemeester Faberhal, die omgetoverd was tot concertzaal, vermaakt.

Het orkest, aangevuld met het combo BURGERLIJK en een aantal oud leden, had diverse artiesten uitgenodigd om dit muzikale feestje samen met hen te vieren.

In het voorprogramma van de avond lieten de kinderen van de Wilhelminaband horen dat zij al een divers programma kunnen voorschotelen aan het publiek.

Nadat het combo BURGERLIJK het publiek op had gewarmd en het orkest inmiddels plaats had genomen op het podium opende het orkest deze geweldige editie van haar Night of the Music.

De zussen Suzanne en Esther zongen zowel samen als met het orkest een aantal bekende nummers. Dat Suzanne en Esther al jaren samen zingen is echt te merken, tweestemmig vullen ze elkaar geweldig aan. Met het nummer Laat me, brachten Suzanne en het orkest het publiek echt kippenvel momenten.

Gerben Tijssen zorgde voor de Nederlandstalige muziek en zette de zaal zogezegd op z’n kop met bekende meezingers die hij zowel met het combo als het orkest uitvoerde, een feestje!

Leona Philippo, winnares van The Voice of Holland in 2012 had 3 achtergrondzangeressen meegenomen en trad samen met het orkest en het combo op. Nummers als Could you be loved, Goldfinger en Natural Woman kwamen voorbij en de energie knalde van het podium en werd overgenomen door het publiek. Wat een sfeer!

Naast al deze artiesten was ook het koor Rock OuD Loud uitgenodigd. Dit, uit bijna 200 mensen bestaande, koor had een medley ingestudeerd en daarnaast zongen zij het bekende I’m a believer samen met het orkest van Wilhelmina.

Zoals te lezen is, was het een feestje voor iedereen. Op het podium en in de zaal werd dit feestje volop mee gevierd, een fantastische avond waar we met een enorm grote glimlach en een fantastisch gevoel op terug kijken!

Uiteraard kan zo’n geweldige avond niet plaatsvinden zonder de inzet van enorm veel leden en vrijwilligers, mensen bedankt!
Daarnaast bedanken wij ook nogmaals onze presentator Ron Groothuis en onze sponsoren die deze avond mede mogelijk hebben gemaakt.
📷 Benno Wonink