Kerst- en Nieuwjaarswensen Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina

Door 18 december, 2020A orkest, Nieuws, Wilhelmina

Met de komende feestdagen sluiten ook wij als vereniging een bijzonder jaar af. Een jaar waarin onder andere het geplande bevrijdingsconcert een groots muzikaal spektakel voor de Heerder gemeenschap had moeten worden.

Buiten ons traditionele Nieuwjaarsconcert, in samenwerking met de gemeente Heerde, hebben wij onder leiding van onze, nieuw aangestelde, dirigent Gerben Kralt geen verdere optredens verzorgd.

Wel zijn we in de tuinen van diverse zorginstellingen in onze gemeente geweest om de bewoners en medewerkers een muzikaal hart onder de riem te steken. Dit zullen we in nauw overleg met de gemeente, met de huidige maatregelen in ogenschouw nemende, in deze kerstperiode wederom graag doen.

Wij willen hierbij onze leden, leiding, sponsoren (te weten Koninklijke van der Most, Bloemsierkunst de Groot, Electro World van Aarst, Slagerij van Guilik en ‘t Soerel), onze donateurs en u als Heerder gemeenschap enorm bedanken voor de steun het afgelopen jaar en wensen u vanaf deze plek prettige kerstdagen en een gelukkig en bovenal gezond 2021!

We hopen u in 2021 weer muzikaal te mogen ontmoeten!