Jubilarissen Wilhelmina

Door 1 april, 2023A orkest, Nieuws, Wilhelmina

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina mocht voorzitter Gerrit van Dijk 3 jubilarissen een speld opspelden en een oorkonde overhandigen.
Deze drie jubilarissen zijn samen goed voor 160 jaren muziek maken!

Karin Schreuder werd gehuldigd voor 40 jaar lidmaatschap, waarvan de laatste jaren als alt saxofonist bij Wilhelmina. Karin is penningmeester van de vereniging en tevens een actief lid die bij alle activiteiten haar inzet toont, ook achter de schermen.

Henri Gelderman is dit jaar 50 jaar muzikant bij Wilhelmina. Hij is als jonge jongen begonnen met bugelles in de muziekkoepel op de van Meursweide. Henri zet zich ook op alle fronten in voor de vereniging en daarbij is hij vele jaren voorzitter geweest.

De speld voor maar liefst 70 jaren lidmaatschap werd uitgereikt aan Timen van Leeuwen. Timen begon op 10 jarige leeftijd met een aantal klasgenoten aan de muziekopleiding en nog wekelijks komt hij met zijn Es bas op de donderdagavond naar de repetitie. Timen haalde mooie anekdotes op tijdens zijn huldiging en daarnaast bleek hij ook nog eens voor de 50e keer het financiële jaarverslag van de vereniging toe te lichten. Timen is jaren lang penningmeester geweest en daarnaast ook de spreekstalmeester van boerenkapel de Maisplukkers.
Alle drie prachtige en waardevolle leden binnen onze vereniging met ieder hun eigen inbreng. We hopen nog jaren in goede gezondheid en met plezier samen muziek te maken.