Wilhelmina pepermunt-actie Wilhelmina

Eind vorig jaar maakte Wilhelmina bekend dat het moest stoppen met de jaarlijkse oliebollenactie. Daarbij werd al aangegeven dat dit voorjaar een nieuwe verkoopactie van start zou gaan. Die nieuwe actie van Wilhelmina is de verkoop van, heel toepasselijk, Wilhelmina pepermunt: de pepermunt die al meer dan 120 jaar staat voor een frisse smaaksensatie met een koninklijk tintje.

De leden van het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina, dat dit jaar 120 jaar bestaat, gaan vanaf 3 april 2018 doosjes met de bekende Wilhelmina pepermunt verkopen. Deze doosjes kosten € 2,00 per stuk. Ook de opbrengst van deze actie komt ten goede van het uniformen- en instrumentenfonds van Wilhelmina.

De pepermunt-actie is mede tot stand gekomen dankzij nauwe samenwerking met en ondersteuning door supermarkt Plus Van den Hoven Heerde. Op de foto is te zien dat Yannick Rakhorst, bedrijfsleider bij Plus Van den Hoven Heerde, de Wilhelmina pepermunt overhandigt aan Nanda van Dijk, één van de organisatoren van de Wilhelmina pepermunt-actie.