Vacature dirigent B-orkest

Door 3 april, 2018B orkest, Nieuws

Het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina uit Heerde bestaat uit een A-orkest, een B-orkest en een Percussion Group. Het A-orkest heeft ca. 45 leden en komt uit in de 1e divisie fanfare. Voor ons B-orkest zijn wij m.i.v. 1 juni 2018 op zoek naar een

ENTHOUSIASTE EN CREATIEVE DIRIGENT B-orkest (m/v)

Wie zijn wij?
Het B-orkest bestaat uit 15 tot 20 enthousiaste muzikanten. Vooral jeugd maar ook volwassenen, starters en zij-instromers, spelen met veel plezier mee. Elke donderdagavond wordt er gerepeteerd van 18.30 – 19.30 uur. Het repertoire is zeer veelzijdig: van musical-, film- en popmuziek tot originele fanfarewerken staan op de lessenaar. Hierbij is naast de muzikale prestatie, het speelplezier van de leden een belangrijke factor.

Profielschets
Je bent een positief ingestelde dirigent die in staat is jong en oud te motiveren en te enthousiasmeren. Je beschikt over een gezonde dosis humor en hebt een heldere visie op het door ontwikkelen van het orkest. Je hebt een sterke verbondenheid met het jeugdbeleid en de jeugdopleiding binnen de vereniging en wilt graag betrokken zijn bij de ontwikkeling hiervan.
Je vindt het leuk nieuwe, verfrissende ideeën te bedenken en deze uit te voeren. Samen met de coördinator B-orkest ben je verantwoordelijk voor de programmering van alle concerten en je hebt regelmatig overleg met het bestuur en de muzikaal leider van het A-orkest.
Informatie en sollicitatieprocedure

Herken jij je in deze punten, volg je momenteel een muziekopleiding in de richting HaFaBra Directie of heb jij relevante werkervaring en spreekt deze vacature je aan, dan zouden wij graag kennis met je willen maken.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan vóór 26 april a.s. een sollicitatiebrief, inclusief CV, per e-mail naar:
Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina
t.a.v. Jolanda Disselhorst, secretaris
info@wilhelmina-heerde.nl

Eén of meerdere proefdirecties (in de maand mei) maken deel uit van de sollicitatieprocedure.
Voor het verdere verloop van de sollicitatieprocedure of nadere informatie kun je contact opnemen met het secretariaat: 06 – 24350648