Muzikale samenwerking Pater Moeskroen en Wilhelmina

Door 20 maart, 2018A orkest, Nieuws, Wilhelmina

Op 13 april 2018 doet Pater Moeskroen met de theatertour Fiësta Heerde aan. Aan de voorstelling van deze bekende Nederlandstalige folkband zal ook een 10-tal leden van het A-orkest van Wilhelmina muzikale medewerking verlenen.

Wie kent niet de hits als Rookapje, Laat Maar Waaien, Hela Hola en Dansen? De “feel-good folkshow” Fiësta met de voor Pater Moeskroen zo kenmerkende aanstekelijke muziek, belooft één en al feest te worden. De band vertelt en bespeelt daarbij op geheel eigen wijze de legende van The Pogues. Een avond vol karakteristieke Ierse feest-folk en ballades met een hoofdrol voor de thin whistle en de accordeon. Aangevuld met een breed scala aan traditionele instrumenten, het handelsmerk van de heren van Pater Moeskroen. In de voorstelling Fiesta speelt de band een serie nieuwe nummers en natuurlijk ook een aantal oude bekende.

Pater Moeskroen werkt wel vaker samen met muziekverenigingen en hebben dan ook al heel wat dubbelconcerten met muziekverenigingen gegeven. Wilhelmina is natuurlijk zeer verguld met het feit dat Pater Moeskroen in Heerde met haar de samenwerking heeft gezocht. Toegangskaarten voor deze bijzondere muzikale avond zijn verkrijgbaar bij het Dorpshuis Heerde. Klik daarvoor hier

Om alvast in de stemming te komen:  kijk hier